Graywind-apparaat Privacybeleid – Graywind smarthome

 

 

Welkom aan boord!

 

 

 

Dus je hebt onze Graywind-apparaathardware gekocht en begint de Graywind-apparaatsoftware en al zijn functionaliteiten te gebruiken! Alle informatie die u met ons deelt (bijvoorbeeld voor het aanmaken van een Graywind-account) zal ons helpen om u diensten met betrekking tot het Graywind-apparaat te leveren en deze te verbeteren om ze nog beter te maken. We leggen hier uit hoe we informatie verzamelen en gebruiken en hoe we uw privacy beschermen. In dit privacybeleid betekent "persoonlijke gegevens" informatie die kan worden gebruikt om een ​​persoon te identificeren, hetzij alleen op basis van die informatie, hetzij op basis van die informatie en andere informatie waartoe we toegang hebben over die persoon. We verzamelen zowel persoonlijke als niet-persoonlijke gegevens om de best mogelijke gebruikerservaring mogelijk te maken en te vergemakkelijken.

 

 

 

Welke informatie wordt verzameld en hoe gebruiken we deze?

 

Soorten verzamelde persoonsgegevens

 

Om onze diensten aan u te kunnen leveren, zullen wij u vragen om de nodige persoonsgegevens te verstrekken die nodig zijn om die diensten te verlenen. Als u uw persoonlijke gegevens niet verstrekt, kunnen we u mogelijk onze producten of diensten niet leveren.

 

Stel een Graywind-account in en log in. Persoonlijke gegevens die worden verzameld voor het maken van een Graywind-account, kunnen uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer, apparaatgerelateerde informatie (bijv. IMEI-nummer) en verschillende locatiegerelateerde informatie (bijv. en landcodes).

 

Uw Graywind-producten kopen. Wanneer u aankopen doet via de Graywind e-commerce website, kunnen we uw Graywind-account-ID (of mobiele telefoonnummer of e-mailadres dat is gebruikt om uw Graywind-account aan te maken), naam, telefoonnummer, afleveradres en bestelgegevens verzamelen , enz. Graywind levert logistieke diensten om de producten die op de e-commerce website zijn gekocht te leveren. Graywind heeft een aftersalessysteem om aftersalesgerelateerde zaken af ​​te handelen, evenals een aftersalescentrum voor inloopondersteuningsservices voor gebruikers. Wanneer u deze diensten gebruikt, kunnen we ook het ordernummer, factuurdatum, lijst met gekochte artikelen en uw contactgegevens verzamelen om de diensten te kunnen verwerken.

 

Graywind-apparaat activeren. Wanneer u het Graywind-apparaat activeert, kunnen we uw leeftijd, lengte, gewicht en geslacht verzamelen. We kunnen ook andere gegevens verzamelen die u verstrekt als onderdeel van uw profiel, zoals uw verjaardag, foto en handtekening.

 

Synchroniseer Graywind-apparaatgegevens. Wanneer u de Graywind-apparaatgegevens synchroniseert, b.v. aan Graywind device Cloud Service, kunnen we gegevens verzamelen met betrekking tot uw activiteiten en functionaliteiten van Graywind-apparaat, zoals die verkregen van onze sensoren en functies op Graywind-apparaat, uw slaappatroon, bewegingsgegevens en smart alarm-gerelateerde informatie.

 

Uw inhoud delen. Wanneer u inhoud deelt of informatie verzendt naar familie en vrienden, kunnen we persoonlijke gegevens van die mensen verzamelen, zoals hun namen, e-mailadressen, telefoonnummers en postadressen (als we een product naar hen moeten sturen) . U verklaart en garandeert hierbij dat u de nodige toestemming hebt verkregen voor het gebruik van persoonlijke gegevens van derden als u ervoor kiest om deze aan ons te verstrekken. Wanneer u inhoud deelt of gebruikers uitnodigt om het Graywind-apparaat te gebruiken, houd er dan rekening mee dat andere gebruikers persoonlijke gegevens kunnen zien die u deelt.

 

Verwerking van de services. Bij het leveren van de bovenstaande services kunnen we ook gegevens verzamelen met betrekking tot uw apparaat, inclusief uw Graywind-apparaat-ID, firmwareversie, OS-versie van het apparaat, model en systeem, en bezoek-IP en tijd.

 

Hoe de Persoonsgegevens worden gebruikt

 

Om u onze producten en diensten te leveren, uw bestellingen te verwerken, contractuele verplichtingen tussen u en ons na te komen, de functies en veiligheid van onze producten te waarborgen, uw identiteit te verifiëren, frauduleus of ongepast gebruik te voorkomen en op te sporen

 

Om onze producten en diensten te ontwikkelen, samen met algemene en statistische informatie

 

Om met u te communiceren, inclusief het verstrekken van meldingen over producten en services die worden bijgewerkt of gelanceerd

 

Om u marketing- en promotiemateriaal over onze producten en diensten aan te bieden (houd er rekening mee dat u zich op elk moment kunt afmelden)

 

Om het productontwerp te personaliseren en om u diensten op maat aan te bieden, bijvoorbeeld het aanbevelen en weergeven van informatie en advertenties over producten die bij u passen, en om u uit te nodigen om deel te nemen aan enquêtes met betrekking tot uw gebruik van Graywind-apparaat

 

Om onderzoeken uit te voeren met betrekking tot onze producten en diensten

 

Als u deelneemt aan onze loterij, wedstrijd of andere promoties, kunnen we uw persoonlijke gegevens gebruiken om dergelijke activiteiten te beheren

 

Om onderhoudsdiensten te verlenen, softwarelicenties te bewaken, onze producten te verbeteren of de efficiëntie van onze activiteiten te analyseren

Andere informatie

 

We gebruiken statistische gegevens die u niet specifiek identificeren (niet-persoonlijke gegevens) om te helpen bij onze activiteiten en om onze producten en diensten te verbeteren en om u een betere gebruikerservaring te bieden. Hier zijn enkele van de niet-persoonlijke gegevens die we kunnen verzamelen en hoe we ze gebruiken:

 

 

 

Wanneer u een Graywind-account aanmaakt, onze software downloadt, zich registreert op onze e-commerce website, deelneemt aan online enquêtes of op andere manieren met ons communiceert, kunnen we uw taalvoorkeuren, postcode, netnummer en tijdzone verzamelen waarin u gebruik maken van onze producten en diensten, en uw beroep.

 

Wanneer u zich aanmeldt om deel te nemen aan ons User Experience Improvement Program, kunnen we op anonieme basis statistieken verzamelen met betrekking tot uw gebruik van onze productfuncties. Dit kan informatie bevatten met betrekking tot uw gebruik van onze officiële website, producten en diensten. Als er sprake is van een abnormale afsluiting of storing, kunnen we informatie met betrekking tot uw mobiele apparaat verzamelen om het probleem te diagnosticeren.

 

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten of functies die gebaseerd zijn op locatie-informatie, bijv. een locatiezoekopdracht uitvoeren, profiteren van advertenties, weerfuncties gebruiken, toegang krijgen tot informatie op basis van kaarten, enz., kunnen we uw geografische informatie verzamelen.

 

Wanneer u onze website, online diensten, interactieve applicaties, e-mailberichten en advertenties gebruikt, kunnen we cookies en andere technische elementen (bijv. pixellabels) gebruiken om niet-persoonlijke gegevens te verzamelen en op te slaan. Deze stellen ons in staat om u een betere ervaring te bieden en onze algehele servicekwaliteit te verbeteren, b.v. bij het opslaan van uw voorkeurstaalinstellingen, het verzenden van e-mails in een leesbaar formaat, om te bepalen of de e-mails zijn geopend of niet, enz.

 

Wanneer u de internetbrowser gebruikt bij het gebruik van onze producten en diensten, kunnen we loggegevens verzamelen, b.v. IP-adres, browsertype, taal, referentiebron, besturingssysteem, datum- en tijdmarkering en klikfrequentiegegevens.

 

Wanneer u uw Graywind-apparaat voor het eerst gebruikt en activeert, kunnen de unieke identificatiecode en geschatte geografische informatie van het apparaat worden verzameld.

 

U heeft controle over uw informatie!

 

We erkennen dat privacykwesties van persoon tot persoon verschillen. Daarom geven we voorbeelden van manieren die we u ter beschikking stellen om de verzameling, het gebruik, de openbaarmaking of de verwerking van uw persoonlijke gegevens te beperken en uw privacy-instellingen te beheren, zoals het beheren van de instellingen onder het User Experience Improvement Program, Location Access-functies, en uw Graywind-account.

 

 

 

Toegang tot, bijwerken of corrigeren van uw persoonlijke gegevens

 

U heeft het recht om inzage en/of correctie te vragen of enige andere persoonsgegevens die wij over u bewaren, te vragen. Wanneer u uw persoonlijke gegevens bijwerkt, wordt u gevraagd uw identiteit te verifiëren voordat we verder gaan met uw verzoek. Zodra we voldoende informatie hebben verkregen om tegemoet te komen aan uw verzoek om toegang tot of correctie van uw persoonlijke gegevens, zullen we deze verwerken in overeenstemming met de wetten van uw land. Hoewel we ons uiterste best doen om aan uw verzoeken te voldoen, kunnen onredelijk repetitieve of onrealistische verzoeken of verzoeken die de privacy van anderen in gevaar brengen, worden afgewezen.

 

Normaal gesproken bieden we dergelijke diensten gratis aan, maar behouden we ons het recht voor om een ​​redelijke vergoeding in rekening te brengen.

 

Als u van mening bent dat de informatie die wij over u hebben onjuist of onvolledig is, schrijf of e-mail ons dan zo snel mogelijk op het onderstaande e-mailadres. E-mail: support-it@Yolax.com.

 

Voor details met betrekking tot de persoonlijke gegevens in uw Graywind-account, kunt u deze ook openen en wijzigen via e-mail: support-it@Graywind.com.

 

Intrekking van toestemming

 

U kunt uw toestemming voor het verzamelen, gebruiken en/of openbaar maken van uw persoonlijke gegevens in ons bezit of beheer intrekken door een verzoek in te dienen. Dit kan worden gedaan door naar het beheercentrum van uw Graywind-account te gaan op e-mail: support-it@Graywind.com. We zullen uw verzoek verwerken binnen een redelijke termijn vanaf het moment waarop het verzoek is gedaan, en daarna uw persoonlijke gegevens niet verzamelen, gebruiken en/of vrijgeven volgens uw verzoek.

 

Houd er rekening mee dat het intrekken van uw toestemming bepaalde juridische gevolgen kan hebben. Afhankelijk van de mate waarin u uw toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens door ons intrekt, kan dit betekenen dat u niet kunt genieten van de producten en diensten van Graywind.

 

Met wie delen we uw gegevens?

 

Tenzij we u in dit privacybeleid vertellen, zullen we uw persoonlijke informatie vertrouwelijk houden. We kunnen uw persoonlijke gegevens af en toe aan derden bekendmaken om de door u gevraagde producten of diensten te leveren. Sommige van deze derden bevinden zich mogelijk buiten uw eigen land.

Openbaarmaking kan de scenario's omvatten die in deze sectie hieronder worden vermeld. In elk geval dat in deze sectie wordt beschreven, kunt u er zeker van zijn dat Graywind uw persoonlijke gegevens alleen deelt in overeenstemming met uw toestemming. U moet weten dat wanneer Graywind uw persoonlijke gegevens deelt met een derde partij onder enige omstandigheid die in deze sectie wordt beschreven, Graywind ervoor zal zorgen dat de derde partij onderworpen is aan praktijken en verplichtingen om te voldoen aan de relevante gegevensbeschermings- en privacywetten van uw land. Graywind zal er contractueel voor zorgen dat buitenlandse externe dienstverleners voldoen aan de privacynormen die van toepassing zijn in uw eigen rechtsgebied.

 

 

 

Openbaarmaking aan Graywind-groepsbedrijven en externe serviceproviders

 

Om de zakelijke activiteiten soepel te laten verlopen, kan de Graywind-entiteit die uw persoonlijke gegevens verzamelt, uw persoonlijke gegevens van tijd tot tijd bekendmaken aan andere Graywind-groepsbedrijven (in communicatie, sociale media, technologie of cloudactiviteiten), of onze externe serviceproviders die zijn onze mailinghuizen, bezorgserviceproviders, telecommunicatiebedrijven, datacenters, gegevensopslagfaciliteiten en klantenserviceproviders, agenten, gerelateerde bedrijven en/of andere derde partijen (samen "Derde dienstverleners"). Dergelijke externe serviceproviders verwerken uw persoonlijke gegevens namens Graywind of voor een of meer van de hierboven genoemde doeleinden.

 

Persoonlijke gegevens worden alleen gedeeld door Graywind om onze producten of diensten te leveren of te verbeteren en zullen niet worden gedeeld voor gebruik voor marketingdoeleinden.

 

Openbaarmaking aan anderen

 

Graywind kan uw persoonlijke gegevens zonder verdere toestemming bekendmaken indien vereist of toegestaan ​​door de wet in de volgende gevallen:

 

 

 

gevallen waarin de openbaarmaking is vereist of toegestaan ​​op grond van de toepasselijke wet- en/of regelgeving;

 

gevallen waarin de openbaarmaking noodzakelijk is om te reageren op een noodsituatie die het leven, de gezondheid of de veiligheid van de persoon of een andere persoon bedreigt;

 

gevallen waarin de openbaarmaking noodzakelijk is ter voorkoming van misdaad of gerechtelijke procedures;

 

gevallen waarin het doel van een dergelijke openbaarmaking duidelijk in het belang van de persoon is, en als toestemming niet tijdig kan worden verkregen;

 

gevallen waarin de openbaarmaking noodzakelijk is voor een onderzoek of procedure;

 

gevallen waarin de openbaarmaking is aan een functionaris van een voorgeschreven wetshandhavingsinstantie op vertoon van schriftelijke toestemming ondertekend door het hoofd of de directeur van die wetshandhavingsinstantie, of een persoon met een vergelijkbare rang, waaruit blijkt dat de persoonsgegevens noodzakelijk zijn voor de doeleinden van de functies of taken van de officier; en/of

 

gevallen waarin de openbaarmaking aan een openbare instantie is en die openbaarmaking noodzakelijk is in het algemeen belang.

 

Informatie waarvoor geen toestemming nodig is

 

We kunnen geanonimiseerde informatie en statistieken in geaggregeerde vorm delen met derden voor zakelijke doeleinden, bijvoorbeeld met adverteerders op onze website, of we kunnen onze zakenpartners het aantal klanten in bepaalde demografische groepen meedelen die bepaalde producten hebben gekocht of die bepaalde transacties hebben uitgevoerd .

 

Voor alle duidelijkheid: in het geval dat het ons wettelijk is toegestaan ​​om uw persoonlijke gegevens zonder uw toestemming te verzamelen, gebruiken of openbaar te maken, blijft deze door de wet verleende toestemming van toepassing.

 

Informatie Veiligheidswaarborgen

 

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens veilig zijn. Om ongeoorloofde toegang, openbaarmaking of andere soortgelijke risico's te voorkomen, hebben we redelijke fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures ingevoerd om de informatie die we verzamelen te beschermen en te beveiligen. We hebben de volgende beveiligingsprocedures en technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beschermen:

Uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers die worden beschermd in gecontroleerde faciliteiten.

 

Alle gegevens die in de back-end zijn opgeslagen, worden ingedeeld in verschillende niveaus op basis van het belang en de gevoeligheid van de gegevens, b.v. of de gegevens persoonsgegevens bevatten.

 

In de datacenters worden clusters die gevoelige data bevatten gegroepeerd in de netwerktopologie en geplaatst in ruimtes met extra fysieke beveiliging.

 

Gegevens die worden uitgewisseld tussen Graywind-apparaten en servers worden versleuteld met behulp van Secure Sockets Layer (“SSL”).

 

Er is een optioneel tweestapsverificatieproces wanneer gebruikers toegang krijgen tot hun Graywind-account.

 

Er wordt regelmatig gekeken naar praktijken voor het verzamelen, opslaan en verwerken van informatie, inclusief fysieke beveiligingsmaatregelen, om te waken tegen ongeoorloofde toegang tot systemen.

 

De toegang is beperkt tot Graywind-medewerkers en externe serviceproviders die de informatie nodig hebben om deze te kunnen verwerken, en die onderworpen zijn aan strikte contractuele vertrouwelijkheidsverplichtingen en die gedisciplineerd of beëindigd kunnen worden als ze niet aan dergelijke verplichtingen voldoen.

 

Er zijn ook toegangscontroles voor alle serverclusters die worden gebruikt voor cloudgebaseerde gegevensopslag en -processen.

 

De meeste gegevens die worden gebruikt voor de producten en/of diensten van Graywind worden opgeslagen in een opslagsysteem. Door gebruik te maken van op kolomfamilies gebaseerde toegangscontrolemechanismen, hebben Graywind-medewerkers alleen toegang tot de gegevenskolomfamilies waartoe ze toegang hebben gekregen.

 

Houd er ook rekening mee dat Graywind voor het bovenstaande gebruik kan maken van buitenlandse faciliteiten die worden beheerd en gecontroleerd door Graywind om uw persoonlijke gegevens te verwerken of er back-ups van te maken. Momenteel heeft Graywind datacenters in Peking en Singapore. Als gevolg hiervan kunnen we uw persoonlijke gegevens overdragen naar en opslaan in onze overzeese faciliteiten. Dit verandert echter niets aan onze verplichtingen om uw persoonlijke gegevens te beschermen in overeenstemming met dit privacybeleid.

 

Informatiebeveiliging is erg belangrijk voor ons. We zullen alle praktische stappen ondernemen om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Door onze bovenstaande beschermende maatregelen, met name versleutelde opslag en verzending, zijn uw gegevens zo veilig mogelijk. Bepaalde details van versleutelde gegevens zijn voor niemand toegankelijk, behalve voor u.

 

 

 

Wanneer dit privacybeleid van toepassing is

 

Ons privacybeleid is niet van toepassing op producten en diensten die worden aangeboden door een derde partij. Graywind-producten en -diensten kunnen producten of diensten van derden omvatten. Wanneer u dergelijke producten of diensten gebruikt, kunnen zij ook uw informatie verzamelen. Om deze reden raden we u ten zeerste aan om het privacybeleid van de derde partij te lezen, net zoals u de tijd heeft genomen om het onze te lezen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor en hebben geen controle over hoe derden persoonlijke gegevens gebruiken die zij van u verzamelen. Ons privacybeleid is niet van toepassing op andere sites die vanuit onze services zijn gelinkt.

 

 

 

minderjarigen

 

We beschouwen het als de verantwoordelijkheid van ouders om toezicht te houden op het gebruik van onze producten en diensten door hun kinderen. Niettemin is het ons beleid om geen persoonlijke gegevens van minderjarigen te eisen of aan te bieden om promotiemateriaal te sturen naar personen in die categorie. Graywind zoekt of is niet van plan om persoonlijke gegevens van minderjarigen te ontvangen. Als een ouder of voogd redenen heeft om aan te nemen dat een minderjarige Graywind persoonlijke gegevens heeft verstrekt zonder hun voorafgaande toestemming, neem dan contact met ons op om ervoor te zorgen dat de persoonlijke gegevens worden verwijderd en om hen uit te schrijven voor een van de toepasselijke Graywind-services.

 

 

 

Updates van het privacybeleid

 

We houden ons privacybeleid regelmatig bij. Als we ons privacybeleid wijzigen, zullen we de wijzigingen op alle Graywind-websites plaatsen, zodat u op de hoogte bent van de informatie die we verzamelen en hoe we deze gebruiken. Dergelijke wijzigingen in ons privacybeleid zijn van toepassing vanaf het moment dat we deze op de Graywind-websites plaatsen. Als u doorgaat met het gebruik van producten en diensten op de websites, mobiele telefoons en/of enig ander apparaat, wordt dit beschouwd als acceptatie van het bijgewerkte privacybeleid. We zullen uw nieuwe toestemming vragen voordat we meer persoonlijke gegevens van u verzamelen of wanneer we uw persoonlijke gegevens voor nieuwe doeleinden willen gebruiken of bekendmaken.

You have successfully subscribed!
This email has been registered