Graywind Smart device Privatlivspolitik – Graywind smarthome

 

 

Velkommen ombord!

 

 

 

Så du har købt vores Graywind-enhedshardware og begynder at bruge Graywind-enhedssoftwaren og alle dens funktionaliteter! Enhver information, du deler med os (f.eks. for at oprette en Graywind-konto) vil hjælpe os med at give dig tjenester relateret til Graywind-enheden og forbedre dem for at gøre dem endnu bedre. Vi forklarer her vores måder at indsamle og bruge oplysninger på, og hvordan vi beskytter dit privatliv. I denne privatlivspolitik betyder "personlige data" oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, enten ud fra disse oplysninger alene eller fra de oplysninger og andre oplysninger, vi har adgang til om den pågældende person. Vi indsamler både personlige og ikke-personlige data for at muliggøre og facilitere den bedst mulige brugeroplevelse.

 

 

 

Hvilke oplysninger indsamles, og hvordan bruger vi dem?

 

Typer af indsamlede personlige data

 

For at kunne levere vores tjenester til dig, vil vi bede dig om at give de nødvendige personoplysninger, der er nødvendige for at levere disse tjenester. Hvis du ikke opgiver dine personlige data, er vi muligvis ikke i stand til at give dig vores produkter eller tjenester.

 

Konfigurer og log på Graywind-konto. Personlige data, der indsamles for at oprette en Graywind-konto, kan omfatte din e-mailadresse eller mobiltelefonnummer, enhedsrelaterede oplysninger (f.eks. IMEI-nummer) og forskellige placeringsrelaterede oplysninger (f.eks. områdenummer, mobilnetværk og landekoder).

 

Køb af dine Graywind-produkter. Når du foretager køb via Graywind e-handelswebstedet, indsamler vi muligvis dit Graywind-konto-id (eller mobiltelefonnummer eller e-mailadresse, der blev brugt til at oprette din Graywind-konto), navn, telefonnummer, leveringsadresse og ordredetaljer , osv. Graywind leverer logistikydelser til at levere de produkter, der er købt på e-handelswebstedet. Graywind har et eftersalgssystem til at håndtere eftersalgsrelaterede sager samt et eftersalgscenter for walk-in supporttjenester til brugere. Når du bruger disse tjenester, kan vi også indsamle ordrenummer, fakturadato, liste over købte varer og dine kontaktoplysninger for at kunne behandle tjenesterne.

 

Aktivering af Graywind-enheden. Når du aktiverer Graywind-enheden, kan vi indsamle din alder, højde, vægt og køn. Vi kan også indsamle andre oplysninger, du angiver som en del af din profil, såsom din fødselsdag, billede og underskrift.

 

Synkroniser Graywind-enhedsdata. Når du synkroniserer Graywind-enhedsdata, f.eks. til Graywind enhed Cloud Service, kan vi indsamle data relateret til dine aktiviteter og funktioner på Graywind enhed, såsom dem, der er opnået fra vores sensorer og funktioner på Graywind enhed, dine sovemønstre, bevægelsesdata og smart alarm relaterede oplysninger.

 

Deling af dit indhold. Når du deler indhold eller sender oplysninger til familie og venner, indsamler vi muligvis personlige oplysninger om disse personer, såsom deres navne, e-mailadresser, telefonnumre og postadresser (hvis vi skal sende et produkt til dem) . Du erklærer og garanterer hermed, at du har opnået det nødvendige samtykke til brug af tredjeparters personlige data, hvis du vælger at give dem til os. Når du deler indhold eller inviterer brugere til at bruge Graywind-enheden, skal du være opmærksom på, at andre brugere kan se personlige data, du deler.

 

Behandling af tjenesterne. Når vi leverer ovenstående tjenester, kan vi også indsamle data i relation til din enhed, herunder dit Graywind-enheds-id, firmwareversion, enhedens OS-version, model og system samt besøgs-IP og tid.

 

Hvordan personoplysningerne bruges

 

For at give dig vores produkter og tjenester, behandle dine ordrer, udføre kontraktlige forpligtelser mellem dig og os, for at sikre vores produkters funktioner og sikkerhed, for at verificere din identitet, for at forhindre og spore svigagtig eller upassende brug

 

At udvikle vores produkter og tjenester sammen med generel og statistisk information

 

For at kommunikere med dig, herunder give dig meddelelser om produkter og tjenester, der er opdateret eller lanceret

 

For at levere markedsførings- og salgsfremmende materialer til dig på vores produkter og tjenester (bemærk venligst, at du til enhver tid kan afmelde dig)

 

For at personliggøre produktdesign og for at give dig tjenester, der er skræddersyet til dig, for eksempel at anbefale og vise information og reklamer vedrørende produkter, der passer til dig, og at invitere dig til at deltage i undersøgelser vedrørende din brug af Graywind-enheden

 

At udføre undersøgelser vedrørende vores produkter og tjenester

 

Hvis du deltager i vores lotteri, konkurrence eller andre kampagner, kan vi bruge dine personlige data til at administrere sådanne aktiviteter

 

At levere vedligeholdelsestjenester, overvåge softwarelicenser, for at forbedre vores produkter eller analysere effektiviteten af ​​vores operationer

Andre oplysninger

 

Vi bruger statistiske data, der ikke specifikt identificerer dig (ikke-personlige data) for at hjælpe i vores drift og forbedre vores produkter og tjenester og give dig en bedre brugeroplevelse. Her er nogle af de ikke-personlige data, vi kan indsamle, og hvordan vi bruger dem:

 

 

 

Når du opretter en Graywind-konto, downloader vores software, registrerer dig på vores e-handelswebsted, deltager i online-undersøgelser eller interagerer med os på andre måder, kan vi indsamle dine sprogpræferencer, postnummer, områdenummer og tidszone, hvor du bruge vores produkter og tjenester og dit erhverv.

 

Når du tilmelder dig at deltage i vores program til forbedring af brugeroplevelsen, kan vi indsamle statistik vedrørende din brug af vores produktfunktioner på anonym basis. Dette kan omfatte oplysninger vedrørende din brug af vores officielle hjemmeside, produkter og tjenester. Hvis der er en unormal nedlukning eller nedbrud, kan vi indsamle oplysninger vedrørende din mobilenhed for at diagnosticere problemet.

 

Når du bruger vores tjenester eller funktioner, der er baseret på lokalitetsoplysninger, f.eks. udføre en lokalitetssøgning, drage fordel af annoncering, bruge vejrfunktioner, få adgang til information baseret på kort osv., kan vi indsamle dine geografiske oplysninger.

 

Når du bruger vores hjemmeside, onlinetjenester, interaktive applikationer, e-mail-beskeder og reklamer, kan vi bruge cookies og andre tekniske elementer (f.eks. pixel-etiketter) til at indsamle og gemme ikke-personlige data. Disse gør os i stand til at give dig en bedre oplevelse og forbedre vores overordnede servicekvalitet, f.eks. ved at gemme dine foretrukne sprogindstillinger, sende e-mails i et læsbart format, for at afgøre om e-mails er blevet åbnet eller ej osv.

 

Når du bruger internetbrowseren til at bruge vores produkter og tjenester, kan vi indsamle logoplysninger, f.eks. IP-adresse, browsertype, sprog, referencekilde, operativsystem, dato- og tidsmarkering og klikratedata.

 

Når du første gang bruger og aktiverer din Graywind-enhed, kan enhedens unikke identifikationskode og omtrentlige geografiske oplysninger blive indsamlet.

 

Du har kontrol over dine oplysninger!

 

Vi erkender, at bekymringer om privatlivets fred er forskellige fra person til person. Derfor giver vi eksempler på måder, vi gør tilgængelige for dig til at vælge at begrænse indsamlingen, brugen, offentliggørelsen eller behandlingen af ​​dine personlige data og kontrollere dine privatlivsindstillinger, såsom kontrol af indstillingerne under User Experience Improvement Program, Location Access-funktioner, og din Graywind-konto.

 

 

 

Få adgang til, opdatering eller rettelse af dine personlige data

 

Du har ret til at anmode om indsigt og/eller rettelse eller andre personlige data, som vi har om dig. Når du opdaterer dine personlige data, vil du blive bedt om at bekræfte din identitet, før vi fortsætter med din anmodning. Når vi har fået tilstrækkelig information til at imødekomme din anmodning om adgang eller rettelse af dine personlige data, behandler vi i overensstemmelse med dit lands love. Mens vi gør vores yderste for at imødekomme dine anmodninger, kan urimeligt gentagne eller urealistiske anmodninger eller dem, der sætter andres privatliv i fare, blive afvist.

 

Vi leverer normalt sådanne tjenester gratis, men forbeholder os retten til at opkræve et rimeligt gebyr.

 

Hvis du mener, at nogen oplysninger, vi har om dig, er forkerte eller ufuldstændige, bedes du skrive til eller e-maile os hurtigst muligt på nedenstående e-mailadresse. E-mail: support-it@Graywind.com.

 

For detaljer vedrørende de personlige data på din Graywind-konto kan du også få adgang til og ændre dem på e-mail: support-it@Graywind.com.

 

Tilbagetrækning af samtykke

 

Du kan trække dit samtykke til indsamling, brug og/eller videregivelse af dine personlige data i vores besiddelse eller kontrol tilbage ved at indsende en anmodning. Dette kan gøres ved at få adgang til dit Graywind-kontoadministrationscenter på e-mail: support-it@Graywind.com. Vi vil behandle din anmodning inden for en rimelig tid, efter anmodningen blev fremsat, og derefter indsamler, bruger og/eller videregiver vi ikke dine personlige data i henhold til din anmodning.

 

Vær opmærksom på, at din tilbagetrækning af samtykke kan resultere i visse juridiske konsekvenser. Afhængigt af omfanget af din tilbagetrækning af samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger, kan det betyde, at du ikke vil være i stand til at nyde Graywind’ produkter og tjenester.

 

Hvem deler vi dine oplysninger med?

 

Medmindre vi fortæller dig det i denne privatlivspolitik, vil vi holde dine personlige oplysninger fortrolige. Vi kan af og til videregive dine personoplysninger til tredjeparter for at kunne levere de produkter eller tjenester, som du har anmodet om. Nogle af disse tredjeparter kan være placeret uden for dit hjemland.

Offentliggørelse kan omfatte de scenarier, der er angivet i dette afsnit nedenfor. I hvert tilfælde beskrevet i dette afsnit kan du være sikker på, at Graywind kun deler dine personlige data i overensstemmelse med dit samtykke. Du skal vide, at når Graywind deler dine personlige data med en tredjepart under nogen omstændigheder beskrevet i dette afsnit, vil Graywind sikre, at tredjeparten er underlagt praksis og forpligtelser til at overholde de relevante databeskyttelses- og privatlivslove i dit land. Graywind vil kontraktligt sikre, at alle udenlandske tredjepartstjenesteudbydere overholder de privatlivsstandarder, der gælder i din hjemmejurisdiktion.

 

 

 

Offentliggørelse til Graywind-koncernens virksomheder og tredjepartstjenesteudbydere

 

For at udføre forretningsdrift problemfrit kan Graywind-enheden, som indsamler dine personlige data fra tid til anden afsløre dine personlige data til andre Graywind-koncernselskaber (i kommunikation, sociale medier, teknologi eller cloud-virksomhed), eller vores tredjepartstjenesteudbydere, som er vores posthuse, leveringstjenesteudbydere, telekommunikationsselskaber, datacentre, datalagringsfaciliteter og kundeserviceudbydere, agenter, relaterede virksomheder og/eller andre tredjeparter (sammen "tredjepartstjenesteudbydere"). Sådanne tredjepartstjenesteudbydere vil behandle dine personlige data på Graywind’ vegne eller til et eller flere af de ovenfor anførte formål.

 

Personlige data vil kun blive delt af Graywind for at levere eller forbedre vores produkter eller tjenester og vil ikke blive delt til brug til markedsføringsformål.

 

Offentliggørelse til andre

 

Graywind kan videregive dine personlige data uden yderligere samtykke, hvis det er påkrævet eller tilladt ved lov i følgende tilfælde:

 

 

 

tilfælde, hvor offentliggørelsen er påkrævet eller godkendt baseret på gældende love og/eller regler;

 

tilfælde, hvor offentliggørelsen er nødvendig for at reagere på en nødsituation, der truer individets eller en anden persons liv, sundhed eller sikkerhed;

 

tilfælde, hvor videregivelsen er nødvendig for at forebygge kriminalitet eller retssager;

 

tilfælde, hvor formålet med en sådan videregivelse klart er i den enkeltes interesse, og hvis samtykke ikke kan opnås rettidigt;

 

sager, hvor videregivelsen er nødvendig for enhver undersøgelse eller procedure;

 

tilfælde, hvor videregivelsen sker til en embedsmand fra et foreskrevet retshåndhævende organ efter forevisning af skriftlig tilladelse underskrevet af lederen eller direktøren for det pågældende retshåndhævende organ eller en person af lignende rang, der attesterer, at personoplysningerne er nødvendige til formålene af officerens funktioner eller pligter; og/eller

 

tilfælde, hvor videregivelsen sker til en offentlig myndighed, og en sådan videregivelse er nødvendig af hensyn til offentligheden.

 

Oplysninger, der ikke kræver samtykke

 

Vi kan dele anonymiseret information og statistik i aggregeret form med tredjeparter til forretningsformål, for eksempel med annoncører på vores hjemmeside, eller vi kan fortælle vores forretningspartnere antallet af kunder i visse demografiske grupper, der har købt bestemte produkter, eller som har udført visse transaktioner .

 

For at undgå tvivl, i tilfælde af, at vi ved lov har tilladelse til at indsamle, bruge eller videregive dine personlige data uden dit samtykke, vil en sådan tilladelse givet af loven fortsat gælde.

 

Information Sikkerhedsforanstaltninger

 

Vi er forpligtet til at sikre, at dine personlige data er sikre. For at forhindre uautoriseret adgang, offentliggørelse eller andre lignende risici har vi indført rimelige fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer for at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler. Vi har indført følgende sikkerhedsprocedurer og tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger:

Dine personlige data opbevares på sikre servere, der er beskyttet i kontrollerede faciliteter.

 

Alle data gemt i back-end er klassificeret i forskellige niveauer baseret på vigtigheden og følsomheden af ​​dataene, f.eks. om dataene indeholder persondata.

 

I datacentrene er klynger, der indeholder følsomme data, grupperet sammen i netværkstopologien, og vil blive placeret i rum med yderligere fysisk sikkerhedsbeskyttelse.

 

Data udvekslet mellem Graywind-enheder og servere krypteres ved hjælp af Secure Sockets Layer ("SSL").

 

Der er en valgfri totrinsbekræftelsesproces, når brugere får adgang til deres Graywind-konto.

 

Der er regelmæssig gennemgang af informationsindsamling, opbevaring og behandlingspraksis, herunder fysiske sikkerhedsforanstaltninger, for at beskytte mod uautoriseret adgang til systemer.

 

Adgang er begrænset til Graywind-ansatte og tredjepartstjenesteudbydere, som har brug for at vide, at oplysningerne for at kunne behandle dem, og som er underlagt strenge kontraktmæssige fortrolighedsforpligtelser og kan blive disciplineret eller opsagt, hvis de ikke opfylder sådanne forpligtelser.

 

Der er også adgangskontrol til alle serverklynger, der bruges til cloud-baseret datalagring og -proces.

 

De fleste data, der bruges til Graywind’ produkter og/eller tjenester, er gemt i et lagersystem. Ved at bruge kolonnefamiliebaseret adgangskontrolmekanisme får Graywind-medarbejdere kun adgang til de datakolonnefamilier, de har fået adgang til.

 

Bemærk også, at Graywind til ovenstående kan bruge oversøiske faciliteter drevet og kontrolleret af Graywind til at behandle eller sikkerhedskopiere dine personlige data. I øjeblikket har Graywind datacentre i Beijing og Singapore. Som følge heraf kan vi overføre til og opbevare dine personlige data på vores oversøiske faciliteter. Dette ændrer dog ikke på nogen af ​​vores forpligtelser til at beskytte dine personlige data i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

 

Informationssikkerhed er meget vigtig for os. Vi vil tage alle praktiske skridt for at beskytte dine personlige data. Gennem vores beskyttelsesforanstaltninger ovenfor, især krypteret lagring og transmission, er dine data så sikre, som de kan være. Visse detaljer om krypterede data kan ikke tilgås af andre end dig.

 

 

 

Når denne privatlivspolitik gælder

 

Vores privatlivspolitik gælder ikke for produkter og tjenester, der tilbydes af en tredjepart. Graywind produkter og tjenester kan omfatte tredjeparts produkter eller tjenester. Når du bruger sådanne produkter eller tjenester, kan de muligvis også indsamle dine oplysninger. Af denne grund anbefaler vi kraftigt, at du læser tredjepartens privatlivspolitik, da du har taget dig tid til at læse vores. Vi er ikke ansvarlige for og kan ikke kontrollere, hvordan tredjeparter bruger personlige data, som de indsamler fra dig. Vores privatlivspolitik gælder ikke for andre websteder, der er linket til fra vores tjenester.

 

 

 

Mindreårige

 

Vi anser det for forældres ansvar at overvåge deres børns brug af vores produkter og tjenester. Ikke desto mindre er det vores politik ikke at kræve personlige data fra mindreårige eller tilbyde at sende reklamemateriale til personer i den kategori. Graywind søger eller agter ikke at søge at modtage personoplysninger fra mindreårige. Hvis en forælder eller værge har grund til at tro, at en mindreårig har givet Graywind personlige data uden deres forudgående samtykke, bedes du kontakte os for at sikre, at de personlige data fjernes og afmelde dem fra nogen af ​​de gældende Graywind-tjenester.

 

 

 

Opdateringer til fortrolighedspolitikken

 

Vi gennemgår vores privatlivspolitik regelmæssigt. Hvis vi ændrer vores privatlivspolitik, vil vi offentliggøre ændringerne på alle Graywind-websteder, så du kan være opmærksom på de oplysninger, vi indsamler, og hvordan vi bruger dem. Sådanne ændringer af vores privatlivspolitik gælder fra det tidspunkt, hvor vi offentliggør det samme på Graywind-webstederne. Din fortsatte brug af produkter og tjenester på hjemmesiderne, mobiltelefoner og/eller enhver anden enhed vil blive opfattet som accept af den opdaterede privatlivspolitik. Vi vil søge dit nye samtykke, før vi indsamler flere personlige data fra dig, eller når vi ønsker at bruge eller videregive dine personlige data til nye formål.

You have successfully subscribed!
This email has been registered